Tmobile Výpadek - T-Mobile postihl výpadek, týkal se jen firemních zákazníků

Zákazníkům napříč republikou nefunguje volání, posílání sms zpráv ani internetové služby, nedostupná je i infolinka operátora. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Mluvčí operátora zuzana netolická pro novinky.cz před 11. Potíže hlásili i někteří uživatelé pevného připojení, kteří je mají.

Potíže hlásili i někteří uživatelé pevného připojení, kteří je mají. T-Mobile postihl výpadek, týkal se jen firemních zákazníků
T-Mobile postihl výpadek, týkal se jen firemních zákazníků from tech.ihned.cz
„zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Příčina porblému zatím není známá. Zákazníkům napříč republikou nefunguje volání, posílání sms zpráv ani internetové služby, nedostupná je i infolinka operátora. Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (núkib) s operátorem spolupracuje. Bleskovky jiří filip před 5 hod. Zákazníci tohoto operátora mají mít problém s voláním i posíláním sms zpráv. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Příčina porblému zatím není známá.

Problémy byly s voláním i s sms.

Zákazníkům napříč republikou nefunguje volání, posílání sms zpráv ani internetové služby, nedostupná je i infolinka operátora. Podle zákaznické linky ráno nebylo jasné, co výpadek způsobilo, ani kdy bude problém odstraněn. Operátora totiž postihl podle dostupných. Hodinou uvedla, že problémy se podařilo vyřešit ještě během dopoledne. Problémy byly s voláním i s sms. Mluvčí operátora zuzana netolická pro novinky.cz před 11. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Bleskovky jiří filip před 5 hod. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Zákazníkům napříč republikou nefunguje volání, posílání sms zpráv ani internetové služby, nedostupná je i infolinka operátora. Klienti největšího českého operátora nemohou volat, posílat sms ani používat internet. Příčina výpadku nebyla během dopoledne známa, nicméně pracovníci společnosti kolem půl jedenácté uvedli na twitteru, že se situace začíná vracet k normálu. Zákazníci si stěžovali na to, že nefunguje internet, telefon ani posílání sms.

Po jedenácté hodině by už většina služeb měla fungovat. Příčina výpadku nebyla během dopoledne známa, nicméně pracovníci společnosti kolem půl jedenácté uvedli na twitteru, že se situace začíná vracet k normálu. Problémy byly s voláním i s sms. Operátora totiž postihl podle dostupných. Operátor zatím zjišťuje příčinu výpadku, možný je i útok hackerů.

Operátora totiž postihl podle dostupných. T-Mobile postihl výpadek, týkal se jen firemních zákazníků
T-Mobile postihl výpadek, týkal se jen firemních zákazníků from tech.ihned.cz
Lidem se nedařilo volat ani surfovat na internetu. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Potíže hlásili i někteří uživatelé pevného připojení, kteří je mají. Podle zákaznické linky ráno nebylo jasné, co výpadek způsobilo, ani kdy bude problém odstraněn. Bleskovky jiří filip před 5 hod. Hodinou uvedla, že problémy se podařilo vyřešit ještě během dopoledne. Klienti největšího českého operátora nemohou volat, posílat sms ani používat internet. Příčina porblému zatím není známá.

Mluvčí operátora zuzana netolická pro novinky.cz před 11.

Příčina výpadku nebyla během dopoledne známa, nicméně pracovníci společnosti kolem půl jedenácté uvedli na twitteru, že se situace začíná vracet k normálu. Lidem se nedařilo volat ani surfovat na internetu. Problémy byly s voláním i s sms. Operátor zatím zjišťuje příčinu výpadku, možný je i útok hackerů. Zákazníci si stěžovali na to, že nefunguje internet, telefon ani posílání sms. Hodinou uvedla, že problémy se podařilo vyřešit ještě během dopoledne. Příčina porblému zatím není známá. Příčina porblému zatím není známá. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Zákazníkům napříč republikou nefunguje volání, posílání sms zpráv ani internetové služby, nedostupná je i infolinka operátora. Operátora totiž postihl podle dostupných. Potíže hlásili i někteří uživatelé pevného připojení, kteří je mají. Podle zákaznické linky ráno nebylo jasné, co výpadek způsobilo, ani kdy bude problém odstraněn.

Bleskovky jiří filip před 5 hod. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Příčina porblému zatím není známá. Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (núkib) s operátorem spolupracuje. Zákazníkům napříč republikou nefunguje volání, posílání sms zpráv ani internetové služby, nedostupná je i infolinka operátora.

Hodinou uvedla, že problémy se podařilo vyřešit ještě během dopoledne. T-Mobile postihl výpadek, týkal se jen firemních zákazníků
T-Mobile postihl výpadek, týkal se jen firemních zákazníků from tech.ihned.cz
Klienti největšího českého operátora nemohou volat, posílat sms ani používat internet. Problémy byly s voláním i s sms. Příčina výpadku nebyla během dopoledne známa, nicméně pracovníci společnosti kolem půl jedenácté uvedli na twitteru, že se situace začíná vracet k normálu. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Operátora totiž postihl podle dostupných. Operátor zatím zjišťuje příčinu výpadku, možný je i útok hackerů. Někteří zákazníci měli problémy s mobilními daty i voláním. Příčina porblému zatím není známá.

Operátora totiž postihl podle dostupných.

Někteří zákazníci měli problémy s mobilními daty i voláním. Příčina výpadku nebyla během dopoledne známa, nicméně pracovníci společnosti kolem půl jedenácté uvedli na twitteru, že se situace začíná vracet k normálu. Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (núkib) s operátorem spolupracuje. Potíže hlásili i někteří uživatelé pevného připojení, kteří je mají. Operátor zatím zjišťuje příčinu výpadku, možný je i útok hackerů. Hodinou uvedla, že problémy se podařilo vyřešit ještě během dopoledne. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Zákazníkům napříč republikou nefunguje volání, posílání sms zpráv ani internetové služby, nedostupná je i infolinka operátora. Příčina porblému zatím není známá. Zákazníci tohoto operátora mají mít problém s voláním i posíláním sms zpráv. „zjišťujeme aktuální stav," uvedla bez dalších podrobností mluvčí společnosti. Klienti největšího českého operátora nemohou volat, posílat sms ani používat internet. Bleskovky jiří filip před 5 hod.

Tmobile Výpadek - T-Mobile postihl výpadek, týkal se jen firemních zákazníků. Lidem se nedařilo volat ani surfovat na internetu. Zákazníci tohoto operátora mají mít problém s voláním i posíláním sms zpráv. Mluvčí operátora zuzana netolická pro novinky.cz před 11. Příčina porblému zatím není známá. Bleskovky jiří filip před 5 hod.